برای اینکه از اول پاییز بدنتان را نسبت به سرما خوردگی مقاوم کنید
از همین امروز در برنامه غذایی تان یک لیوان آب پرتقال در نظر بگیرید.
حالا اگر می خواهید خواص آن کامل تر هم شود
به این نوشیدنی مخلوط آب سیب، انگور، لیموترش هم بیفزایید.
برای طرز تهیه آبمیوه های پاییزی تا انتهای مطلب را مطالعه کنید .
نوشیدنی سیب و نعناع :
اگر از طرفداران آب سیب هستید و روزانه معمولا یک لیوان آب سیب
می خورید این بار به این آبمیوه ، مخلوط ماده و طعم دهنده پرخاصیت دیگر هم اضافه کنید.
[tabs type=”horizontal”][tabs_head][tab_title]مواد لازم :[/tab_title][/tabs_head][tab] کرفس: ۱ ساقه _ لیمو ترش: ۱ عدد _ سیب درشت: ۱ عدد _ شکر: ۱ قاشق سوپخوری _ نعنای تازه : ۱۰۰ میلی لیتر آب سیب ۵ برگ _ یخ : ۴ عدد [/tab][/tabs]
[tabs type=”horizontal”][tabs_head][tab_title]طرز تهیه :[/tab_title][/tabs_head][tab] لیموترش را پوست کنده و هسته های آن را جدا کنید سیب را هم پوست کنده و بعد از خارج کردن تخم هایش،چهار قاچ کرده و در مخلوط کن بریزید کرفس و گوشت میوه لیموترش ،برگ های تازه نعنا، شکر و یخ را هم در محفظه مخلوط کن ریخته ،آب سیب را هم بیفزایید و پس از مخلوط کردن .در لیوان مورد نظر سرو کنید. [/tab][/tabs]
معجون ویتامین c
[tabs type=”horizontal”][tabs_head][tab_title]مواد لازم :[/tab_title][/tabs_head][tab] _پرتقال درشت: ۱ عدد _سیب : ۱ عدد _لیموترش: ۱ عدد _آب انگور : ۱ پیمانه [/tab][/tabs]
[tabs type=”horizontal”][tabs_head][tab_title]طرز تهیه :[/tab_title][/tabs_head][tab] پرتقال و لیموترش را پوست بکنید و هسته هایش را جدا کنید گوشت دو میوه را در مخلوط کن ریخته و هم بزنید سیب را هم پوست گرفته و تخم هایش را جدا کنید سپس همراه با آب انگور به مواد داخل مخلوط کن بیفزایید اگر دوست دارید نوشیدنی تان خنک باشد ، موقع مخلوط کردن چند تکه یخ هم اضافه کنید نکته : به جای خود سیب از آب سیب آماده کارخانه ای هم می توانید استفاده کنید [/tab][/tabs]
منبع : آشپزیبیتوته